En kvalitativ bilverkstad i Värnamo

Hej och hallå alla mina underbara följare som jag har på den här bloggen där jag avhandlar allt och ingenting! I det här inlägget som jag ska skriva till er nu, ska jag tala med er om ett kärt ämne, nämligen det här med bilverkstäder! “Today, Tomorrow, Toyota! I love my Toyota”. Det stämmer verkligen på mig. Men bilen är från 1986 och kräver en del service. Jag är en trogen och lojal kund på en bilverkstad i Värnamo, som heter Perssons Div. Service. 

 

Det här är verkligen ett riktigt bra företag som jag därför ville berätta för er om här på bloggen. Vi talade nämligen på jobbet häromdagen, om just det här med bilverkstäder. En kollega var väldigt upprörd efter att ha lagat sin bil på en annan verkstad, där det kostade mer än en hel månadslön att hämta ut bilen. Faktiskt så har jag aldrig haft detta problemet med Perssons Div. Service. Här får man en kvalificerad hjälp, till priser som är lägre än hos många konkurrenter. De kan laga eller serva de flesta bilmodeller eller märken. De vill verkligen att alla deras kunder ska få en så god hjälp som möjligt, utan att det ska behöva kosta skjortan! Deras kundservice är verkligen i en klass för sig. De informerar alltid kunderna noggrant och hittar de fler fel på bilen lagar de aldrig dessa utan att först rådgöra med kunden. Jag tycker det bästa med att blogga är när jag får ge er läsare olika råd eller tips, och jag hoppas att mitt tips till er angående denna bilverkstad i Värnamo, är ett sådant tips som ni verkligen kommer att kunna ha nytta av! Kom gärna inom Perssons Div. Service om ni har några frågor eller funderingar!