Städning och kvalitetstid

Hejsan alla mina läsare! Jag hoppas att ni har haft en härlig dag ute i solen, om ni nu inte varit tvungna att jobba och fått sitta inomhus hela den här dagen? Jag ska jobba undan här på kontoret och efter jobbet ska jag bara sitta på min altan och njuta. Det är så härligt med all den kvalitetstid som jag har fått sedan jag anlitat en städfirma i Örnsköldsvik som heter Skurgummans Allservice! Jag är en riktig livsnjutare och jag måste säga att ett av de bästa besluten som jag någonsin har tagit, det var när jag tog hjälp med min hemstädning av det här företaget. De kommer hem till mig var fjortonde dag och städar och gör det så fint! All tid som jag nu får över, använder jag mest till att göra roliga saker, vilket oftast är att inte göra någonting. Som att sitta på altanen med en kopp kaffe och ett wienerbröd och njuta av stunden. 

 

Skurgummans Allservice är ett väldigt bra företag vars goda rykte här i Örnsköldsvik har fått allt fler personer att anlita sig av deras tjänster. Det de kan hjälpa till med, det är hemstädning i Örnsköldsvik, men de hjälper också företag med deras kontorsstädning. Jag ska faktiskt ha hit dem en extra gång och det blir nästa vecka. Nu i vårsolen så syns det hur smutsiga mina fönster är, så de kommer hit och putsar alla mina fönster, så nu slipper jag detta betungande jobb också! Det bästa av allt är att det verkligen inte är dyrt att ta den här hjälpen. Är det någonting jag vill slå ett slag för till alla mina fina läsare, så är det att ni också borde anlita er av den här hjälpen!